CAD-CAM

CAD programska oprema

ZWCAD

Programski paket AUTOCAD / ZWCAD ima največji namen v sami proizvodnji za pomoč delavcem pri obdelavah.
https://www.zwcad.si/

3D TOOL

Zelo primerno orodje pomoč pri izdelavi ponudb (analiza modelov) in prevajanje modelov iz formatov IGS, PARASOLID, SAT, STEP, VDA, PROE, CATIA, INVENTOR, SOLIDWORKS, UNIGRAPHICS, XML.
http://www.3d-tool.com/

PTC CREO PARAMETRIC

Najbolj nam služi za kompatibilnost (da nam ostane parametričnost komponent) pri sodelovanju z našimi naročniki.
http://creo.ptc.com/

CAM programska oprema

SIEMENS NX

Programski paket SIEMENS NX uporabljamo za modeliranje posameznih komponent, za izdelavo sklopov (assembly), izdelavo CAM programov za žično erozijo kakor tudi za izdelavo vse tehnične dokumentacije. V tem programskem paketu imamo tudi vključen modul ELECTRODE DESIGN za enostavnejšo izdelavo elektrod in za enostavnejšo izdelavo dokumentacije za potopno erozijo.
http://www.plm.automation.siemens.com

DEPOCAM

Namenski program za CAM – izdelava programov (NC kode) za rezkalne stroje vseh tipov za 3 osne, 3+2 osne in 5-osne simultano. DEPOCAM-ove največje prednosti pred drugo CAM programsko opremo so da lahko pri že obstoječem programu, točno določimo (preverimo) dimenzije orodja/njihovih držal, druga največja prednost avtomatska pretvorba 3-osnih programov v 5-osne simultane programe in tretja prednost predvsem hitro in enostavno programiranje.
http://www.depo.de

SOLIDWORKS

Programski paket SOLIDWORKS uporabljamo prav tako kot NX za modeliranje komponent in sestavov (assembly). Največ nam je pa v veliko pomoč pri obdelavah na strojih za pridobivanje podatkov, ki jih delavec potrebuje za izdelavo oblik.
http://www.solidworks.com/